sunnuntai 21. elokuuta 2011

Paluu arkeen

Sori, etten ole kirjoitellut! Viikonloppu on hurahtanut ohi vilauksessa. Muuten olen syönyt karpisti, paitsi että lauantai-ilta oli pitkästä aikaa tilaisuus vähän pitää hauskaa kavereiden kanssa ja siihen kuului myös sipsit, alkoholijuomat ja roskaruoka, karkkiin en sentään koskenut :). Paino oli armollisesti vielä tänään sunnuntainakin 56,9 kg, eli siinä 57:ssa paino pyörii nyt, ja nyt olisikin sitten tarkoitus seuraavan kahden viikon aikana rysäyttää 56 rikki!

En ole nyt viikonloppuna urheillut, mutta annan tämän itselleni anteeksi. Sain kuitenkin lauantaina siivottua (mun asunto menee aina ihan sekaisin kun luen tenttiin) ja nyt sunnuntaina sain muuten laitettua elämää järjestykseen.

Olen hieman pyöritellyt mielessäni ideaa, että kokeilisin aloittaa P90X-kuntoiluohjelman, jossa olisi aika tarkkaan sitten määritelty treenit kuudelle päivälle viikossa. Toi ohjelma on nimenomaan suunniteltu kotona tehtäväksi, mutta en pystyis kylläkään kotona tekemään (liian pieni asunto yksinkertaisesti). Ajattelin testata sellaista nimittäin, että tekisin ohjelmaa kuntosalilla siten, että katsoisin videota puhelimestani ja käyttäisin kuntosalin laitteita ja painoja. Tämä idea tosin on vielä vähän hypoteettinen, eli täytyy kyllä ensin kokeilla, että tuleeko hommasta mitään. Mutta tavallaan tykkään siitä ideasta, että toi olis kohtuullisen kurinalaista, mutta kuitenkin jotain sellaista, mitä voi tehdä itselle sopivina kellonaikoina (vrt. ohjatut jumpat). Lisäksi tohon kuuluis sitten muutakin kuin pelkkää voimaharjoittelua, mikä miellyttäis niin ikään. Noh, täytyy katsoa!

Huomenna palaan taas opiskelujen ja arjen pariin. Tavoitteena on nyt ennen kaikkea "pitää elämä hallinnassa", eli syödä terveellisesti, liikkua ja opiskella riittävästi kaiken muun hyvän lisäksi tietysti.  Haluan edelleen laihtua, mutta nyt on pakko luottaa liikunnan ja ruokavaliomuutoksen riittävyyteen, koska luulen, etten millään jaksa elämääni jos pitäisi vielä alkaa kaloreita laskemaan ja mahdollisesti nälässä kärvistelemään. Mulla alkaa tässä parin viikon sisällä myös duuni uudessa työkohteessa (sama firma), joten sekin saattaa aiheuttaa pientä lisästressiä. Tärkeintä olis nyt kuitenkin se, että saan opiskelut rullaamaan!

En ole nyt kahteen päivään taas kuunnellut itsesuggestiota, mutta tänään vielä sen ennen nukkumaanmenoa aion kuunnella ja samoin ensi viikolla joka päivä. Kohti 56 kiloa!





2 kommenttia:

  1. Tsemppiä opiskeluihin, kesän jälkeen niihin ei ole turhan helppo palata... :)

    VastaaPoista