perjantai 19. elokuuta 2011

OHI!!!

Vapaus! Tentti on vihdoin ohi. OMG mä tein sen! Olipas kyllä semmosta paskaa, että huh huh. Oon läpimenosta onneksi lähes täysin varma. Toi tentti ei kyl tosiaan oo tässä tiedekunnassa kenenkään suosikki, 8 viikkoa hullua molekyylien nimien pänttäämistä ja bioreaktioketjujen ulkoa opettelua. Ja kaiken huipuksi reputin viimeksi, koska luin yhden tehtävänannon väärin ja vastasin aiheen vierestä. Ja vaikka olisikin saanut muuten läpäisyyn tarvittavat pisteet, niin ei auta, koska tietysti meillä on nollasääntö, joka meinaa sitä, että jokaisesta kysymyksestä on saatava vähintään 1 piste, jotta tenttisuoritus voidaan hyväksyä. Jauh, mut ihan sama, koska nyt se on ohi :)

Vaaka, tuo kieroakin kierompi vekotin, näytti tänään aamulla 57,3. Noh, ihan sama, koska sanoin jo sunnuntaina, että jos paino pysyy mä ti ke alle 57:n, niin saan mennä ostamaan tavoitepalkinnon. Ja sehän pysyi! Niinpä suuntasin tänään kaupoille.

Palkintona oli siis uusi, kauan odotettu urheiluasu! Arvelin, että rahaa kuluisi n.50-80e. No juu... sehän on siis käytännössä sama asia kuin että ostin 2 urheiluasua ja rahaa meni....160e??!!?? Mut hei en voinut sille mitään, kaupassa nyt vain oli niin ihania vaatteita. Mun oli siis pakko ostaa!!! Ah... I just can't wait to hit the gym!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti