maanantai 4. heinäkuuta 2011

Paluu mökiltä kotiin: jääkaappi tyhjä

Heräsin aamulla aikaisin lähteäkseni töihin. Olin ottanut edellisenä iltana valmiiksi marjoja sulamaan aamiaista varten, mutta vasta aamulla tajusin, että jugurtti olikin loppu. Ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin tehdä joka-aamuinen jugurtti-seos ilman jugurttia, eli muussasin siis marjojen joukkoon soijaproteiinijauhetta, quinoa-hiutaleita ja steviaa. Vähän pelkäsin, että tuosta tulisi proteiinijauheen takia pahanmakuista, mutta se oli kuitenkin ihan hyvää! Taidan olla jo kohtuullisen tottunut proteiinijauheen tekstuuriin (sehän ei varsinaisesti maistu miltään). Koska energiasisältö jäi hiukan tavallista pienemmäksi söin lisäksi reilun teelusikallisen cashew-pähkinä-tahnaa (samaa kuin maapähkinävoi, mutta tehty cashew-pähkinöistä). Täytyy muistaa syödä myös hyviä rasvoja!

Paino nyt
Mittasin eilen painon, ja vaaka näytti 60,0 kg. Olin juuri saapunut mökkireissulta kotiin. Lähdin lenkille hieman turhautuneena vaa'an lukemaan, ja vielä mitä: vatsani päätti sabotoida lenkin. Ehdin juosta puolisen tuntia, kun aloin tuntea kivuliaita vatsanväänteitä. Pinnistelin vielä kymmenisen minuuttia, kunnes oli pakko luovuttaa ja siirtyä kävelyyn. Kävelin kotiin vatsaani manaten. Mutta jotain hyvääkin tästä ehkä seurasi: päästyäni kotiin ja käytyäni wc:ssä kävin vielä illalla vaa'alla, ja nyt lukema oli tipahtanut 58,6 kiloon. Olisiko korkea lukema johtunut pelkästään vatsan laiskuudesta? Tänä aamuna paino oli edelleen 58,6. Mittasin sen pari kertaa (yleensä se muuttuu hieman), mutta lukema pysyi samana.

Tällä viikolla haluan vihdoin päästä eroon numerolla 6 alkavista painolukemista. Tiedän että paino saattaa hieman heittelehtiä normaalistikin, mutta nyt aion olla niin helvetin tiukka ettei se nouse enää yli 59:n, ei vaikka kuinka olisin turvonnut. En ole vielä kertaakaan saanut vaa'asta 57-alkuista lukemaa. Ehkä loppuviikosta sitten? No, 58-alkuinen on tietysti myös ihan hyvä. Jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti